RASA Music Centre
muzički centar
 x 
Vaša korpa
Kupovinu opreme na našem web shop-u možete izvršiti koristeći nekoliko načina plaćanja:
- PLAĆANJE PUTEM OPŠTE UPLATNICE/VIRMANA NA NAŠ TRANSAKCIJSKI RAČUN
- PLAĆANJE KOD ISPORUKE (pouzećem) (gotovinski/kartično *)
- PLAĆANJE PUTEM PAY-PAL ILI NEKOG OD DRUGIH PAYMENT PROCESORA INTEGRISANIH U NAŠ WEB SHOP **
 
1. Plaćanje putem opšte uplatnice/virmana na naš transakcijski račun
Ovo je najjednostavniji način naručivanja opreme. Tokom kreiranja narudžbe potrebno je odabrati ovu vrstu plaćanja.
Izgled opšte uplatnice/virmana sa prikazanim svim podacima potrebnim za uplatu je prikazan na slici ispod.

uplatnica

- Ukoliko uplatnicu uplatite na šalterima neke od banaka unutar BiH uplaćeni iznos će se na našem računu pojaviti u roku od 24-48 sati od trenutka uplate. Ukoliko uplatu vršite na šalterima BH Pošte postoji mogućnost da se proces uplate prolongira na par dana.
- Ukoliko posjedujete lično elektronsko bankarstvo te putem njega izvršite uplatu (bez odlaska na šalter), vrijeme potrebno za realizaciju takve transakcije obično bude do 24 sata od trenutka uplate.
U kratkom roku nakon kreiranja narudžbe naše osoblje će vas kontaktirati (tokom radnog vremena) na telefonski broj koji ste unijeli na narudžbi te sa vama dogovoriti sve pojedinosti.
Ukoliko ste narudžbu kreirali izvan našeg radnog vremena 09:00h - 18:00h, naše osoblje će vas kontaktirati slijedeći radni dan.
Isporuka narudžbi kod kojih je označen način uplate "Uplata putem opšte uplatnice/virmana" će se izvršiti istog dana kada uplaćena sredstva budu registrovana  na našem transakcijskom računu.
 
Svo vrijeme od trenutka kreiranja narudžbe pa do trenutka prijema naručenih artikala kupac će biti u kontaktu sa našim osobljem putem telefona, e-mail poruka ili integrisanog sistema praćenja unutar web shop-a.
Kupac ima mogućnost samostalnog praćenja statusa svoje narudžbe putem sistema praćenja integrisanog u web shop u kojem može vidjeti sve korake koji su izvršeni od trenutka narudžbe do trenutka slanja pošiljke na adresu kupca te pratiti obavještenja vezana za status narudžbe.
Za sve izmjene narudžbe a nakon izvršene uplate, molimo da nas kontaktirate na +387 (0)33 20 94 59 ili neku od naših e-mail adresa navedenih u kontakt sekciji.
 
2. Plaćanje kod isporuke (pouzećem)
Kod ovog načina plaćanja važno je navesti koju vrstu odabira preuzimanja ste naveli u vašoj narudžbi.
Ukoliko ste odabrali način preuzimanja "Lično u našem maloprodajnom objektu" naručene artikle je moguće platiti gotovinski i kartično.

* Obavještavamo one koji plaćanje u našem maloprodajnom objektu žele izvršiti kartičnim putem, da klijenti Raiffeisen banke i Unicredit banke koji posjeduju shopping kartice bilo koje od navedenih banaka plaćanje mogu izvršiti i na rate.

 
3. Plaćanje putem PayPal-a ili nekog drugog payment procesora integrisanih u naš Web Shop

** U zavisnosti od tehničkih mogućnosti i geolokacijskih parametara ova opcija nije dostupna svim kupcima. Ukoliko ne vidite ovu opciju plaćanja a posjedujete PayPal account i želite izvršiti uplatu putem njega molimo da nas kontaktirate kako vam možemo proslijediti podatke za uplatu.

 
Hvala na posjeti.
RASA tim za podršku.